IndlæserVirksomhedens (kbguld.dk) kontaktoplysninger

B-Trading 
H.C.Andersens Vej 8 
8370 Hadsten 


CVR-nr. 73926211
Mail:
info@kbguld.dkAftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. Nederst på din ordrebekræftelse kan du ligeledes finde et link til handelsbetingelserne. På kbguld kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne. Alle kontrakter indgås på dansk.
Priser

Alle priser på kbguld er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

Betalingsmetoder

På shoppen kbguld kan du betale med:
Visa/Dankort

Ved betalings med kort, bliver beløbet først trukket, når varen afsendes fra lageret. 

ViaBill

Betaling via ViaBill er rente og gebyrfri på beløb op til 2.000 kr

Læs alle detaljerne her: Wiabill's Handelsbetingelser
LeveringsoplysningerAlle ordrer, sendes til GLS pakkeshop, bliver pålagt et fragtgebyr på kr. 50,-  (ved minimumskøb) 

Ekstra fragt- og forsikringsomkostninger kan forekomme ved værdiforsendelser, spørg på mail først

Varer sendes ikke til Grønland, Færøerne og udlandet.

Afhentning af varer på kbguld adresse er ikke mulig, af sikkerhedsmæssige grunde, er der ingen lager på ovenstående adresse.

kbguld kan kun holdes ansvarlige for forsinkelser og tab heraf, hvor det var klart for kbguld at varen skulle benyttes på et bestemt tidspunkt.

Med GLS leveres varen i dagene efter afsendelse.

Ved Juletid og andre helligdage må der forventes lidt længere leveringstid.


Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående til tranportøren.

Vi anbefaler på det kraftigste at man ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.BestillingFor at foretage et køb på kbguld skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kurven
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg betalings- og forsendelsesmetode.
4. Læs og godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend beløbet.ReklamationsretAlle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret.

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet.

Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet, anden skadeforvoldende adfærd eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller ringe vedligeholdelse.

Kunden er forpligtet til at henvende sig hurtigst mulig fra fejlen opdages, dog indenfor 2 måneder

Hvis du opdager en mangel ved varen, skal du klage inden for rimelig tid.

Hvis du venter for længe, kan du miste din ret til at få manglen afhjulpet.

Det kan ske, hvis der går mere end to måneder fra du opdager manglen, til du klager.

Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, anbefaler vi at du benytter vores

REKLAMATIONSFORMULAR HER

med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige kvittering, for at give en hurtigere sagsbehandling.

Efter du har benyttet vores reklamationsformular til at oprette en reklamation, vil du blive kontaktet af kbguld hurtigst muligt, for at give dig instruktioner om den videre proces.Læse mere om bevisbyrden på:

www.forbrug.dk/Artikler/Test-og-raad/Forbrugerleksikon/bevisbyrde?tc=740F1814A3D24C089538501A55EC0D6AFortrydelseret og ReturretDu har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten inden fortrydelsesfristen er udløbet, du skal inden 14 dage fra varens modtagelse, eller fra den dag du eller en af dig angivet tredjemand, dog ikke transportøren, får varen eller den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Det er dig, som skal dokumentere rettidig meddelelse om fortrydelsen.

Vi opfordrer dig derfor til at sende den til os via mail eller du har også mulighed for at udfylde og indsende fortrydelsesformularen eller en hvilke som helst anden utvetydig meddelelse på vores hjemmeside: www.kbguld.dk

eller hent
FORTRYDELSESFORMULAREN her;

Hent formular


I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udøve din fortrydelsesret.

og derefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen til kbguld til nederfor nævnte adresse.

Udgifter til returnering af varen ved almindelig fortrydelse afholdes af kunden.

Husk at varen skal være forsvarligt pakket ind, når du aflevere den til PostDanmark eller anden fragtmand.

Har du sendt en vare retur vil du altid få tilsendt en e-mail når vi har modtaget varen.

I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.Forsendelsen skal sendes til:

B-Trading

H.C.Andersens Vej 8

8370 HadstenVi modtager ikke uopfordret pakker med eller uden omdeling, eller pakker sendt pr. efterkrav.
Varen kan ikke aflevere personligt på ovenstående adresse.
Af sikkerhedsmæssige grunde, er der ingen lager på ovenstående adresse.Følger af fortrydelseHvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger fra dig, herunder levereingomkostninger (dog ikke omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standartlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have retuneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, son du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.ReturneringFor at lette håndteringen anbefaler vi at du benytter følgende på hjemmesiden:

Under kundens konto, kan en returanmodning nemt oprettes


Min konto

  • Her vises en oversigt over historik, personlige informationer og beskeder m.m.

  • Kunden skal klikke på "Ordrehistorik".

  • Klik på knappen "Detaljer" ud for den pågældende ordre.


Ordredetaljer

  • Her listes hele kundens ordre.

  • Kunden sætter flueben i de varer på ordren, som ønskes returneret.

  • Herefter kan kunden skrive en kommentar til returneringen.

  • Klik herfter "Opret anmodning".
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ved returnering genplaceres varen således i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage.

Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen.

Visse varer kan i kraft af deres art og beskaffenhed ikke returneres, dette gælder for fx.: special fremstillede vare til dig – såkaldt bestillingskøb, efter kundens ønske og vare med indgravering eller anden speciel udformning eller tilretning.


Varens stand, når du sender den returI følge forbrugeraftaleloven er det tilladt at returnere varer, der har været taget i brug.

Du hæfter dog for eventuel værdiforringelse af varens værdi.

Du kan miste dit købsbeløb, hvis varens værdi er forringet.

Vi refunderer derfor ikke:

Hvis du reelt har taget varen i brug. (f.eks til en fest)

Hvis varen er beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

Hvis du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt for at kunne prøve varen (f.eks. fjernet prismærker, beskyttelsesfilm).Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug, f.eks til en fest

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbetHvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Generelle betingelser
Forbehold og ansvarsfraskrivelseDer tages forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Håndtering af personoplysningerFor at du kan indgå en aftale med kbguld via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, mail-adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos kbguld og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne afgivet til kbguld videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

På kbguld benytter vi logstatistik. Dette er et system som indsamler oplysninger om eks. hvor mange besøgende der har været, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne. Dataansvarlig er kbguld. Som registreret hos kbguld, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelse kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kbguld via e-mail:
info@kbguld.dk


Anvendelse af CookiesVi bruger cookies. En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. På kbguld anvendes cookies med det formål at skabe øget brugervenlighed.

Din IP-adresse registreres af sikkerhedsmæssige årsager, når du foretager et køb.

IP-adressen og evnt. personlige oplysninger oplyses til politiet, hvis der er tale om falske betalinger, svindel og bedrageri med kreditkortDu kan slette cookiesFirefox:
• Åbn Firefox.
• Klik på 'Alt' på dit keyboard.
• I værktøjslinjen vælger du 'Firefox" efterfulgt af 'Indstillinger'
• Vælg 'Privatliv'
• Vælg 'Firefox vil:' 'Bruge tilpassede indstillinger for historik.' Fjern fluebenet I 'Accepter tredjeparts cookies'.Internet Explorer:
• Åbn Internet Explorer.
• Vælg menuen 'Funktioner' efterfulgt af 'Internetindstillinger'.
• Vælg fanen 'Beskyttelse af personlige oplysninger'.
• Under 'Avanceret' kan du fjerne fluebenet ved cookies og derefter gemme dine indstillinger.Google Chrome:
• Åbn Google Chrome.
• Klik på skruenøgle-ikonet.
• Vælg 'Valgmuligheder'
• Vælg 'Indstillinger for indhold' under fanen 'Avancerede valgmuligheder'
• Under cookies kan du fjerne flubenet i feltet for cookies og derefter gemme dine indstillinger.Safari:
• Åbn Safari.
• Vælg 'Indstillinger' og klik derefter på 'Anonymitet' (Du finder værktøjslinjen, der ligner et tandhjul, øverst til højre i Safari vinduet).
• Markér 'Bloker cookies: Fra tredjeparter og annoncører'
• Hvis du ønsker at få mere information om, hvilke cookies, der gemmes på din computer, vælg 'Detaljer'.Hvordan slettes en cookie?
I Internet Explorer slettes en cookie ved at åbne Internet Options under Tools. Klik på Delete Cookies under Temporary Internet files.

Du kan læse mere om cookies på http://www.cookiecentral.comOplysning om klagemulighederEn klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Tlf.4171 5000.

Du kan klage til Center for Klageløsning via:
 
www.forbrug.dk

http://www.kfst.dk/Forbrugerforhold/Klageforhold/Center-for-KlageloesningEU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.

Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klage indgives her -
http://ec.europa.eu/odr.

Her er linket: hhtp://ec.europa.eu/consumers/odr/

https://danhost-aps.clients.ubivox.com/relay/525655/113238058/

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@kbguld.dkSikker og krypteret betaling onlineForetages der betaling med kreditkort på webshoppen, sker betalingen på en sikker forbindelse, der sikrer, at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende. Når betalingen foretages online, sker det gennem en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet og en sikker betalingsgateway.

Betalingsgatewayen fungerer som dankorttermenalen, der administreres hos Quickpay, som overholder PCI DSS certificering – En certificering der definerer en række krav til opbevaring, overførsel og håndtering af kreditkortdata.Cookies og privatpolitikI en webshop og enhver anden side, er der mange funktionaliteter, der ikke virker optimalt uden brug af cookies.


Derfor vises denne besked:

"Denne side bruger cookies. Ved brug af hjemmesiden accepteres dette” 

Der opsamles data via google.

Der opsamler data via Google Analytics:Spar fragten, Køb for min 500,- så  er der fri fragt  

Sikker betaling online - med Visa / Dankort brug vores betalingsmodul.

Betaling med kreditkort på webshoppen, så sker betalingen på en sikker SSL-forbindelse, der sikrer, at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende. Betalingen foretages online, sker det gennem en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet og en sikker betalingsgateway. Betalingsgatewayen fungerer som dankortterminal, der administreres hos Quickpay, som overholder PCI DSS certificering – En certificering der definerer en række krav til opbevaring, overførsel og håndtering af kreditkortdata.

Ønskelister
Nyheder netop nu
Urbatterier i bedste kvalitet til en god pris

Urbatterier i bedste kvalitet til en god pris

DKK 16,56

Mere
14 karat Guld Venezia Halskæde i 0,9 mm 38 - 42 og 45cm lang

14 karat Guld Venezia Halskæde i 0,9 mm 38 - 42 og 45cm lang

DKK 1.888,25

Mere
Stavkors i sølv 22 mm og 15 mm

Stavkors i sølv 22 mm og 15 mm

DKK 249,00

Mere
Vedhæng kors stav 32 mm og 22 mm 925

Vedhæng kors stav 32 mm og 22 mm 925

DKK 269,75

Mere
Urrem 20 mm sort ægte læder med Kroko prægning

Urrem 20 mm sort ægte læder med Kroko prægning

DKK 269,75

Mere
DAGMARKORS FORGYLDT 16X13MM 925

DAGMARKORS FORGYLDT 16X13MM 925

DKK 219,95

Mere
Marguerit vedhæng 24kt forgyldt hvid emalje 925 -11, 18, 25, 36, 43 mm

Marguerit vedhæng 24kt forgyldt hvid emalje 925 -11, 18, 25, 36, 43 mm

DKK 327,85

Mere
VEDHÆNG HJERTE 14X17MM 333

VEDHÆNG HJERTE 14X17MM 333

DKK 659,85

Mere
Vedhæng hjerte 14x17mm 925

Vedhæng hjerte 14x17mm 925

DKK 203,35

Mere
Armbånd ovale sølv kugler på elastik og 17 cm lang

Armbånd ovale sølv kugler på elastik og 17 cm lang

DKK 120,35

Mere
Panser sølv halskæde 01 mm og 70 cm lang

Panser sølv halskæde 01 mm og 70 cm lang

DKK 444,05

Mere
8 karat guld venezia kæde 01,5 mm og 38 cm lang

8 karat guld venezia kæde 01,5 mm og 38 cm lang

DKK 1.824,34

Mere
Ørestik 8 karat knude

Ørestik 8 karat knude

DKK 705,50

Mere
Vedhæng 8 karat livets træ zirkonia med kæde

Vedhæng 8 karat livets træ zirkonia med kæde

DKK 871,50

Mere
DAGMARKORS 20X17MM 585

DAGMARKORS 20X17MM 585

DKK 5.063,00

Mere